Nyheder

Lav en boligblog – gode råd til boligbloggere

(sponsoreret indhold)

Der kan komme rigtig meget ud af, at lave og drive en boligblog – både personligt men også økonomisk. Igennem bloggen kan du skabe dig et netværk, som eksempelvis kan hjælp dig med job etc. I forhold til det økonomiske, så er det ikke nogen hemmelighed, at der kan være rigtig mange penge i at blogge. Senere henviser vi også til en guide, som kan hjælpe dig med en boligblog, hvis du ikke endnu har en (hvilket du vil ønske, efter dette indlæg…).

Hvis du finder det rigtige publikum, får skabt nogle faste besøgende, så vil virksomhederne betale gode penge for, at blive benævnt på din blog. Hvis blot du er lidt aggressiv ift. kontakt og forhandling med virksomheder, så kan det nemt blive en god portion ekstra penge hver måned. Eksempelvis driver jeg også en niche boligblog (som skal forblive hemmelig, da jeg ikke er personlig på denne), hvor jeg i gennemsnit tjener 3.000-5.000 hver måned, blot igennem samarbejde med virksomheder.

 Boligblog instagram

Gode råd vedr. indtjening på boligblog

Ønsker du at tjene penge på din boligblog, så skal du følge disse gode råd for, at optimere dine indtjeningsmuligheder.

  1. Så vidt muligt, hav altid kontakten til de store boligbrands, da betaling direkte fra disse ofte vil være højere.
  2. Hav kontakt til så mange online webbureauer etc. som muligt, som jævnligt vil fremsende sponsor-muligheder.
  3. Sæt så mange ord på dit publikum som muligt, og fremvis tal fra Google Analytics (køn, alder, interesser etc.).
  4. Forsøg at optimere dine trafik fra sociale medier, google etc.

Så mulighederne er der for, at man kan tjene penge på sin boligblog. Selvom der formentlig er store boligblogs i Danmark, som lever 100% af deres blog, så kræver dette ufatteligt meget. Det vil ofte tage rigtig lang tid og evner, at nå til dette niveau, men er forholdsvist nemt at nå et niveau, hvor man kan tjene gode ekstra ”lommepenge” ved siden af sin almindelig løn/SU etc.

At blogge på en boligblog

Fremstå så professionel som muligt

Det skal ikke være en hemmelighed, at det vigtigste råd herfra skal være, at man fremstår så professionel som mulig. Der er ikke nogle store brands, som gider at blive repræsenteret på små uprofessionel blogs. Selvom du kun er 15 år, så kan du sagtens have en professionel blog.

Gode råd til at opnå en professionel blog

  1. Brug tid på at finde det rigtige design, eller få en til at skaffe dig et. Tag udgangspunkt i farven som f.eks. benyttes af store magasiner etc.
  2. Skriv en lang og gode ”om mig”-side og henvis derfra til en side henvendt til annoncører. På denne side skrive du omkring muligheder, antal besøgende, faste læsere, målgruppe etc.
  3. Skriv lange indlæg (gerne imellem 500-2000 ord), da det fremstår professionelt samtidig med, at mulige annoncører ser muligheden for at få deres brand/produkt fremvist med meget tekst (hvilket de gerne vil).
  4. Tag professionelle billeder, som fremviser overfor annoncører, at du kan tage billeder der sælger. Fremviser samtidig en højere niveau fra bloggen, o g du bliver ikke fravalgt fordi, at du ”bare” vælger producenternes egne billeder.
  5. Søg inspiration hos andre store boligbloggere. Find f.eks. disse igennem Google-søgninger eller igennem #boligblog på Instagram.
  6. Opret en Linkedinprofil-side for din blog, hvilket ofte kun benyttes af virksomheder (og ofte kun de lidt større), og herved fremviser et helt nyt niveau for din blog.

Kom godt i gang

Har du ikke selv en boligblog, men har du fået smag for de ekstra penge, netværk og muligheden for ”berømmelse”? Så findes der flere guides på nettet, som kan give dig et skub i den rigtige retning med at lave bloggen. Du kan nemt Google dig frem til disse, men i anbefaler dog guiden på Unitate.dk. Portalen er opbygget af folk som selv boggere, og har gjort det i mange år, og herved ved hvad de laver. De skriver ligeså en række guides omkring det at blogge, som ligesom denne guide, kan hjælp dig på vej mod flere penge om måneden.

Bloggere På unitate
En række af de bloggere, som har delt deres tips & tricks på Unitate.dk. Se dem alle her http://unitate.dk/om-unitate/
Kommentarer lukket til Lav en boligblog – gode råd til boligbloggere