Bolig,  Nyheder,  Stueindretning

Min kærlighed til Ferm Living

(sponsoreret indhold)

Jeg har i lang tid været kæmp fan af Ferm Living og deres univers af fantastiske produkter. Alle kvinder får hurtigt et yndlingsmærke når det kommer til indretningen, og nogle gange så stort et crush, at man skal passe på at det ikke tager magten. Jeg har virkelig skulle passe på, ikke at indrette med for mange af deres produkter, da resultatet herfra ikke altid vil være godt. Men når dette er sagt, så findes der ufattelig mange fede produkter fra deres forskellige kollektioner, som er så forskellige, at man sagtens kan indrette med en del af det.

Herunder har jeg samlet en række billeder fra deres nye og gamle kollektioner for, at fremvise præcis hvor fede Ferm Livings produkter egentlig er.

1

2

3

4

Det som gør Ferm Living perfekt, er deres fokus på ”medium nipsting” som jeg kalder det. Nipsting som ikke er i den mindste klasse – som vi allerede har nok af – men i den lidt større klasse, hvor det endnu ikke kan konkurrere med de store møbler, men kan være et godt sidekick dertil. Min favorit af disse er f.eks. Ferm Living puderne, hvor der er benyttet en voldsom kreativitet og lyst til at skabe nogle anderledes puder. Der puder kan til tider være en smule for eventyrlige, men heldigvis er udvalget så bredt, at det nemt kan hives op igen med en mere rå pude ved siden af.

2 1 3

Desværre er det ikke alle deres puder der længere kan købes, og desværre er nogle af mine favoritter ikke længere i produktion (heldigvis har jeg allerede et par stykker af favoritterne). For at få et fuldt overblik over hvilke puder du stadig kan købes, så kan du tjekke listen her. Nyd de dejlige billeder af Ferm Living puderne herunder.

daybeds

Når man så har nydt de skønne puder, så skal I heller ikke snydes for de skønne daybeds som Ferm Living er begyndt at producere, som virkelig ville passer perfekte med et par puder og en trådkurv fra Ferm Living.

Kommentarer lukket til Min kærlighed til Ferm Living