Bolig,  Ikoner,  Indretningstips

Indretning med træfigurer

(sponsoreret indhold)

Når det kommer til indretning med træ, så er det noget som vi de seneste år har set rigtig meget af. Enten som igennem helt nye møbler, hvor f.eks. de populære plankebord er blevet benyttet i stor stil. Med bølgen med loppefund og DIY projekter har også åbnet op for, at indrette f.eks. gamle trækasser og lignende.

Og der er man kan sagtens forstå hvorfor folk elsker at indrette end træ, for der er nemlig tale om naturens egen fremstilling, som til enhver tid slår palstik og metal. Træet har sin egen historie at fortælle, og du kan bearbejde træet næsten ligesom du ønsker. Resultatet er arbejde med træ er mange, og hertil kommer den flotte patina som træet kan få over tiden.

I dette indlæg skal vi se på en trend, som både er helt ny og rigtig gammel på samme tid. Vi skal nemlig se på træfigurer, som i sig selv er noget som mor, mormor og tipoldemor har haft i indretningen.

Træfigurer - abe

Men selvom træfigurer er noget, som vi har set i indretningen i mange år, så kan man sagtens puste liv hertil. Dette er lige præcis hvad brands som Architectmade og Normann Copenhagen har forsøgt, med deres fremstilling af et utal af træfigurer.

Læs mere: Se liste over alle træfigurer her.

Dette betyder, at du ikke længere kun behøver at indrette med Kay Bojesen træfigurer i din indretning, men i 2016 har mange forskellige muligheder. Herunder har vi sammensat en række flotte billeder, som kan inspirere dig til at indrette med træfigurer i 2016.

nr 1 nr 2 nr 3 nr 4

Når det kommer til den faktiske indretning med træfigurer, så skal du være opmærksom på, om ”træ” faktisk passer ind i din indretning. Ofte vil den danske/skandinaviske hvide stil, have godt af træ, men der vil være situationer med meget mørke eller meget neon farver, hvor resultatet ikke vil være pænt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *