Nyheder

Konceptet blev bragt til live

(sponsoreret indhold)

Hele konceptet bagved Novapolskadesing.dk blev bragt til live, efter at have læst og fulgt guiden på hjemmesiden Lavblog.dk. Selve ideen med blogget har eksisteret i mange år – altså ideen omkring, at vi ville lave en blog for, at promovere os selv. Men det koncept som bloggen skulle bygges opad, var ikke noget vi havde tænkte videre over.

Skærmbillede 2015-07-03 kl. 14.26.07

Da først man tog beslutningen om, at man ville lave en blog (og havde fundet fremgangmåde hertil), så kom det næste spørgsmål, som faktisk viste sig at være endnu vigtigere. Spørgsmålet gik nemlig på, hvilken type a blog man skulle lave?

De mange råd gik på, at man skulle vælge noget man havde interesse i og som man kunne se en fremtid indenfor. Og især med sætninger som ”kan du se dig selv skrive om dette hver uge det næste år?”. Dette enkelte skræmmende spørgsmål kan få de fleste til at stoppe i processen, for hvad kan man egentlig lide nok til, at man gider at skrive om det igen og igen?

blogging i dk

Men ligeså skræmmende dette spørgsmål var, ligeså dumt var det. For selvom man vælger et emne at lave sin blog omkring, så skal man jo ikke skrive det samme indlæg igen og igen. Så selvom du vælger emnet boligindretning som her på bloggen, så betyder dette jo ikke, at alle indlæg er de samme. Du har et overordnet som for mange kan virke snævert, men når først du er i gang, så er der ufattelige mængder af vinkler og underemner.

Hvad der fik os til at indse dette var, at snakke med en række andre bloggere, som havde  nicheblogs (dvs. kun 1-2 overordnet emner). De havde haft samme kvaler fra starten, men havde slet ikke oplevet dette efterfølgende. En enkelt af disse havde både haft en livsstilsblog (kendetegnet ved, at man kan skrive om alt) og en nicheblog, og hun sagde, at hun ofte havde nemmere ved at skrive til niche bloggen. Problemet var nemlig ved livsstilsbloggen, at der ikke var nogen rettesnor, men hvorimod hun med den anden, havde et fast emne og nogle faste underemner.

Novapolskadesign.dk blev en realitet, og emner hedder indretning. Derfor lagt os op af den hurtigt voksne kategori af danske boligblogs, som har en række meget talentfulde bloggere. Vi ser frem til rejsen.

Kommentarer lukket til Konceptet blev bragt til live