Alternativ indretning,  Bolig,  Indretningstips

Indret dit køkken med lækkert kaffeudstyr

(sponsoreret indhold)

Der findes så meget lækkert kaffeudstyr i dag. Kaffeudstyr der er smukt at se på i køkkenet og på stuebordet, og samtidig brygger en helt fantastisk kop kaffe.

Vi viser dig det smukkeste kaffeudstyr du kan bruge i din køkkenindretning og giver gode tips til hvilke materialer og andet køkkenudstyr du kan kombinere dem med, for at skabe en smuk indretning i dit køkken.

Slow brew kaffeudstyr

Én af de helt store trends inden for kaffe lige nu er “slow brew”, en tendens der peger mod de nære værdier og at tingene gerne må tage lidt tid, hvis det bliver gjort med omhu og kvalitet. Et godt valg af udstyr til denne stil er den smukke Chemex kaffebrygger. Det er et klassisk design, med enkle, smukke naturmaterialer i høj kvalitet. Chemex er så meget et design-ikon at den er udstillet på MOMA i New York, på grund af dens smukke design.

coffee-cup-mug-cafe

Chemex passer utroligt godt sammen med nogle af de andre store trends indenfor køkken indretning, hvor der også bruges naturmaterialer såsom træ, læder, glas og marmor. Man ser for tiden at de smukke naturmaterialer er dominerende i mange designs i øjeblikket, og du kan let opnå en stil i dit køkken der emmer af god tid og kvalitet.

Lad den smukke Chemex stå fremme og kombiner med flotte skærebrætter af træ med lædersnørrer og små marmor skåle. Brug gerne kopper i god og flot keramik, fra f.eks. Japanske Kinto, gerne med lidt rustikt eller unika udseende.

Rå og maskulin indretning

Sætter du pris på et mere råt og maskulint udtryk i dit køkken, kan du bruge rene og simple materialer såsom stål, solide klassiske café glas fra f.eks. Duralex, termoglas fra Bodum eller tunge rustikke kopper som f.eks Ceramic lab fra Kinto til at give dit kaffeudstyr lidt kant.

Kaffeudstyr der passer godt til den maskuline stil, er selvfølgelig den helt store espressomaskine i blank krom. Men er der hverken plads i køkkenet eller i budgettet til sådan en stor fætter, så er den lille sorte AeroPress i hård plastik et rigtig godt bud. Den er et godt alternativ til espressomaskinen, da den kan brygge en kraftig kop kaffe, og samtidig er lidt gadget-agtig i sin brug og størrelse. AeroPressen kan findes på tilbud lige nu til kun 199,- og er en meget overkommelig pris for at indrette sit køkken med kvalitets kaffeudstyr.

13365207625_7a4c8baba5_b

Afsæt et område i køkkenet til kaffebrygning

Hvis du har plads i dit køkken, ser det virkeligt flot og indbydende ud, hvis du laver et lille område dedikeret til din kaffebrygning. Start med en stor bakke til at stille alt udstyret på. Bakkens farve og materiale skal selvfølgelig matche med dit kaffeudstyr. På selve bakken kan du stille alle de ting du bruger til at brygge med; en smuk hældekande, en skål, æske eller holder til filtre, vægt/vægte, små skåle til at veje kaffe i, kande/tragt/brygudstyr, og en pose med din favorit kaffe.

Kaffen holder bedst på smag og aroma, hvis den bliver i sin original pose, og hvis du køber en god kvalitetskaffe er posen ofte også værd at lade stå fremme på bordet. Se eksempelvis disse kaffeposer:

flotte-kaffeposer

5 gode råd til indretning med kaffeudstyr

  1. Kombinér materialer af samme type eller farve. Eks. træ og læder.
  2. Afsæt et område i dit køkken til kaffebrygning og få mere personlighed i dit køkken
  3. Udnyt de flotte kaffeposer og hav dem fremme i køkkenet.
  4. Kør stilen igennem ved at komplimentere et smukt stel med en flot kaffebrygger eller serveringskande.
  5. Køb en serveringsbakke til at have stående under udstyret for at skabe et samlet og mindre rodet udtryk.
Kommentarer lukket til Indret dit køkken med lækkert kaffeudstyr