Bolig

Sådan bliver du usynlig på internettet

ANNONCE

Ønsker du at forblive anonym på internettet, så bør du læse vores artikel her, hvor vi går i dybden med hvordan man kan bliver fuldstændig usynlig på internettet, og bibeholder dit privatliv, uden at andre har mulighed for at snage.

Du kan nemlig bruge det der hedder VPN som vi kommer nærmere ind på i denne artikel.

Hvad er VPN?

Et VPN er et virtual private Network, hvor du får muligheden for at koble dig på en service, hvor du kan få adgang til dit internet, da du får sendt selve din forbindelse igennem en anden server, som skjuler dine handlinger på nettet.

Dette er især smart, hvis du eksempelvis gerne vil streame film på Netflix og gerne vil have adgang til det indhold som de kan se i USA eller andre lande. Det er især her hvor VPN er blevet brugt for privatpersoner, da indholdet er langt større i USA grundet de rettigheder som Netflix har købt til de serier og film som de sender.
Du skal dog altid huske, at det blot forøger sikkerheden, men du kan ikke med garanti sikre at være 100 % anonym på nettet. Dog kan du undgå de fleste problemer med denne type teknologi.

Der er også stor forskel på om det er en gratis VPN eller en betalt VPN, hvor der groft sagt er stor forskel på hastighed og sikkerhed på de gratis i forhold til de betalte.

Hvornår bør du bruge VPN?

Du bør bruge VPN, hvis du ikke ønsker at de forskellige hjemmesider du besøger, får en masse oplysninger omkring dig. Hvis du bruger VPN, så kan du nemlig få kørt alle dine online handlinger igennem en server som er langt fra dig, så det ligner at det er der du befinder dig. Det sikre at du eksempelvis får adgang geografisk blokerede indhold, men også at du eksempelvis får krypteret alt lige fra din Netbank, til når du googler en bestemt ting på nettet.

Internettet er generelt set bare en samling af en masse servere overalt, som sikre at der kan blive lagret hjemmesider, og som også sikre at du får vist de hjemmesider du går ind på. Dette er utroligt praktisk, når du søger efter noget på nettet, men det er ikke privat på nogen måde, da disse hjemmesider og surfere får en hel masse oplysninger omkring dig og hvem du er. Derfor kan du med VPN sikre at være fuldstændig anonym, hvilet for mange kan være en god fornemmelse.

Læs også vores andre artikler som eksempelvis ’’Sådan kommer du i gang med ejendomsinvestering’’.

Kommentarer lukket til Sådan bliver du usynlig på internettet