Alternativ indretning

Unik og personlig stil i hjemmet

(sponsoreret indhold)

Interesserer man sig for indretning, kan det være man ofte bladrer igennem diverse boligmagasiner for at hente inspiration. Det kan være en fordel ikke blot at se et billede af et enkeltstående møbel, men få lov til at se hvordan det tager sig ud i en sammenhæng. Dog kan man let, hvis man lader sig friste og inspirere af boligbladene, komme til at kopiere så mange elementer herfra, at ens hjem lige så langsomt begynder at ligne billeder fra et boligmagasin.

Hvis dette er hensigten er der naturligvis intet i vejen med dette, men ønsker man et personligt og unikt udtryk i sit hjem, er det værd at overveje, at det ikke udelukkende kan købes fra nyt.

Kombinationen af nye ting og møbler med patina giver nemlig diversitet og dynamik i hjemmets visuelle atmosfære. Sæt god tid af til at tage på loppemarked eller besøge et antikvariat, så du kan udse dig de ting, som du kan lide og som på den ene eller den anden måde passer sammen med de ting, du har i hjemmet i forvejen.

Der er selvfølgelig forskel på om man ønsker at bo minimalistisk med simpel indretning og lette lyse farver, føler sig mere hjemme i et mere broget og ‘tilfældigt’ univers eller et sted midt imellem. Nogle mennesker synes det er hyggeligt med pyntenips, mens andre bedre kan lide et mere groft og skarpskåret udtryk.

Én ting der er sikkert er, at møbler og genstande som på én eller anden måde fortæller en historie, giver personlighed og autencitet til hjemmet. Mangler man de mere praktiske og funktionelle ting til hjemmet kan man ofte komme langt ved at finde de gode tilbud online.

I forhold til vægkunst er der også meget autencitet at hente ved ikke udelukkende at anskaffe sig plakater med kendte motiver af kendte kunstnere. Der findes mange dygtige kunstmalere, grafikere og illustratorer, som sælger ud af deres kunst, og her kan man faktisk for ikke alt for mange penge, anskaffe sig original-værker som ikke hænge i nogle andre hjem.

Kommentarer lukket til Unik og personlig stil i hjemmet