Alternativ indretning,  Indretningstips

Tips til et flot designet og kattevenligt hjem

(sponsoreret indhold)

Et kattebakke eller et kradsetræ pynter bare ikke! Det er vist noget alle vi katteejere kan blive enige om og vi gætter på, at vi ikke er de eneste, der har stået overfor udfordringer med at gøre vores hjem kattevenligt, samtidigt med at bevare en god stil.

Man kan selvfølgelig placerer alt hvad der har med ens kat at gøre i et rum eller et aflukket skab, men som katteejer vil man jo sin kat det bedste. Heldigvis findes der rigtig mange kreative og geniale løsningen til, hvordan man kan gøre sit hjem kattevenligt uden at gå på kompromis med indretningen og vi håber at vores erfaringer, kan hjælpe andre med at få et godt og brugbart resultatet.

Du behøver ikke at gå på kompromis

Mange af de ting vi køber til vores kære katte er desværre ikke særlig kønne og efter noget tid opgiver de fleste katteejere, at få disse ting til at harmonere med den øvrige indretning, selvom det skærer i øjnene. For vi er jo først og fremmest katteelskere og vi ønsker vores kæledyr det bedste. Men man behøves ikke at gå på kompromis!

Kattehjem

Du er nemlig på ingen måde den eneste der har svært ved at få en pæn indretning og det at være katteejer til at gå op i en højere enhed. Vi er nemlig mange der står overfor den problemstilling og derfor findes der mange nye og langt flottere produkter, især på nettet. Derudover er der mange kreative sjæle der har gjort sig umage med at finde gode og brugbare løsningen, der ikke skærer i øjnene, som vi andre nemt kan kopiere. Gå på opdagelse og søg inspiration blandt andre der står i samme situation. Og vigtigst af alt – lad være med at give op og find dig i plastik monstrummet af en kattebakke. Der kan sagtens gøre noget ved det!

Kattehjemmet

5 gode tips til at gøre din indretning kattevenlig

  • Besøg udenlandske hjemmesider der sælger katte tilbehør og se på udvalget, før du køber det billigste i den lokale dyrehandler. Der er begyndt at komme mange flere flotte varer på hylderne.
  • Benyt Pinterest, Facebook grupper for indretnings interesserede eller lignende og tag et kig på hvordan andre har gjort. Du vil med garanti blive inspireret af andres gode påfund.
  • Benyt andre møbler, som et lille bord, en bænk eller en kurv til at gemme f.eks. kattebakken væk i. Det kræver bare at man skærer et lille hul så katten kan komme ind og ud.
  • Giv din kat det bedste! Mad og vandskål behøves ikke at være af plastik. En fin skål i stentøj eller keramik med en flot glasur pynter meget flottere i køkkenet eller i gangen.
  • Katte legetøj, som hurtigt kommer til at ligge rundt i hele huset, behøves ikke at være af plastik g i skrigende farver. Der findes meget i neutrale farver og naturlige materialer, som både er langt flottere, men også bedre for din kat et lege med.
Kommentarer lukket til Tips til et flot designet og kattevenligt hjem