DIY

Sådan skaber du hurtigt liv i en gammel stol

 

Du har formentlig et par stykker af dem derhjemme, og formentlig også et par stykker som står og ser kedelige ud. Træstole er ofte ret kedelige at kigge på, og udover deres praktiske formål, så er der ikke meget andet til dem. Men heldigvis, så er der rigtig meget du kan gøre med dine træstole for, at puste mere liv i dem. I dette blogindlæg vil vi fremvise et par af vores bedste tips til, hvordan dette kan gøres.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det bedste med vores DIY projekter herunder er, at de er billige og nemme at lave, og hele familien kan være med i projektet. Udover at være billige og et sjovt projekt for hele familien, så er dette også en nem måde, hvorfor du hurtigt (og billigt) kan følgende de nyeste trends, og de generelle retningslinjer for sæsonen.

Træstole og tilbehør

Det er ofte nemt at tilføje nyt liv til en stol, simpelthen ved at tilføje ”mere” til stolen. Benyt f.eks. palietter, træfigurer, stof, klistermærker eller noget helt andet. Ideen er blot at lade fantasien slippe løs. Er der mindre børn i huset, så er det også en oplagt ide for, at de kan få deres helt egne unikke stole til værelset.

Træstole og maling

Selvom dette er den mest oplagt mulighed, så er det også den som folk ofte vælger ikke at bruge. Men i stedet for at male en træstol i farve, hvad så med at eksperimentere med farver og former? Tjek f.eks. hvordan stolene herunder har fået helt nyt liv med farver, hvor du ikke støder på en nymalet stol i én farve.

2_1 2_2

Træstole og stof

Når det kommer til træstole, så kommer disse både i udgaver med og uden træsæde. Træstole med et træsæde kan nemt få nyt liv, hvis blot man tilføjer noget smart mønstret stof.

3

Slet ingen stol

Den sidste løsning herfra er simpelthen, slet ikke at bruge en stol som en stol. Men simpelthen at finde alternative egenskaber til stolen, som kan give et friskt pus til stolen og dens omgivelser.

4

Kommentarer lukket til Sådan skaber du hurtigt liv i en gammel stol