Blogging

Sådan skaber du et personlig hjem

Danskerne går op i indretning og interiør som aldrig før, og nettet flommer næsten over af interiørtips og boligartikler. Hvis man stræber efter at få et hjem, som ligner det man ser i boligmagasinerne, så kan man hurtig få et hjem, som ligner alle de andres hjem. Hvis du ønsker at skabe et hjem med kant, og personlig preg, kan du finde gode råd og tips her.

Tænk kreativt

For at dit hjem skal skille sig ud i mængden, så kræver det at du tænker kreativt i indretningen. Sørg for at tage din personlighed, og dine karakteristika med ind i valg af materialer, farver, former og møblering. Det betyder ikke at alt i dit hjem skal være nyskabende, ofte ligger det personlige greb i detaljerne. Det kan være en god ide at du tænker alternativt, når du køber møbler og interiør. Du kan finde guld på genbrugsstationer, eller på forskellige loppemarkeder. Prøv at købe møbler i forhold til det potentiale de har, og ikke den nuværende tilstand. Et slidt, gammelt bord, kan nemlig få helt nyt liv, med en omgang maling. En gammel stol, kan få helt unikt design ved at du giver den nyt stof.

Ofte kan du give et rum helt personlig præg, ved at kæle for detaljerne. Det kan være at du skal investere i en eksklusiv designerlampe, mens de resterende møbler i rummet, er nogen du har arvet. Dette vil give et personlig udtryk, igennem en anderledes kombination af gammelt og nyt. Nogle gange kan den måde som du sammensætter dine møbler på, være det som giver dit hjem et helt eget udtryk. Hvis du kommer over en designerlampe som du bare bliver nødt til at købe, så kan du heldigvis finansiere købet med et lån fra lånlet. Hvis det er et af de tilfælder, hvor pengene skal bruges her og nu, så kan du have pengene på konto i løbet af kort tid, ved et kviklån.

Brug farver i dit hjem

Hvis du er interesseret i at indrette et personlig hjem, så er der ingen grund til at være farveforskrækket. Mange holder lidt tilbage med farvene, da de frygter at det bliver for meget. Hvis du er nervøs for om det er for meget at male et helt værelse lys rosa, så kan du starte ud med den ene væg, og se hvordan det spiller. En anden måde at giver et rum nyt liv på, er ved at bruge tapet. For den kreative, så kan det være en ide at købe forskellige tapetrester, som man selv sætter sammen på en væg. Det vigtigste med at skabe et personlig hjem, er at du skal få skabt en stemning som gør at du føler dig hjemme.

Når du har skabt en stemning i hjemmet, som du er glad for, så kan du inviterer alle vennerne over på middag. Måske der er nogen som bliver inspireret til at give sit eget hjem en makeover.

 

Kommentarer lukket til Sådan skaber du et personlig hjem