Blogging

Sådan får du billigt en flot og designvenlig bolig

(sponsoreret indhold)

Om du er studerende, nærig eller bare gerne vil krydre hjemmet lidt, uden at det skal koste knaster i form af PH-lamper, så er der mange gode og billige alternativer til indretningen.

Minimalisme er efterhånden blevet ganske populært. Der behøver ikke være for meget af alt muligt. Pynteting er fine, men der skal ikke meget til, før det bliver en vulgær indretning.

Overblik og oprydning

Undgå at dine hylder og skabe er fyldte, således en ting ikke er ved at vælte, hvis du tager en anden. Få et godt overblik over hvad du i virkeligheden ejer, og smid det ud, som du ikke rigtig bruger. Dette kan være en rigtig hård øvelse for de fleste kvinder, men vi er nødt til at prøve det.

Et godt sted at starte, er i køkkenet. Dåsemajs, de 100 forskellige drikkeglas og de chiafrø du ikke får spist alligevel, men som du skulle prøve fordi det er sundt – ud med det.

Lys hjemmet op

Et mørkt rum, er mere dystert end behageligt. Det er vigtigt du får så meget naturligt lys ind, som overhovedet muligt. Det får dit hjem til at virke større, mere rent (selvom støvet i krogene bliver mere tydelige) og giver i det store hele bare følelsen af, at her vil man opholde sig som gæst.

Loppemarkeder og genbrug

Det gamle er det nye. Vi vil have gamle æblekasser, hvor træet kan flækkes med en lillefinger. Vi vil have paller som spiseborde og en masse simple ting, som vi umiddelbart vil smide i kategorien ”Retro”.

Du kan finde rigtig mange fede boligartikler på loppemarkeder og i genbrug. Det kan være spejle med guldrammer, nogle antikke sofaborde eller måske de gamle æblekasser. Mulighederne er mange, det er bare med at se dem.

Æblekasserne er et rigtig godt eksempel, hvor de billigste umiddelbart kan findes i Føtex til 100 kroner pr. rådden kasse. Dem kan du altså selv hente i genbrug, for til tider en flad 20’er – og de er altså ret fede!

Husk på, at der altid findes et billigere alternativ, som er mindst lige så godt.

Lån pengene

Tjek f.eks. kviklanet.dk – en søgemaskine for kviklån – som nemt giver dig et overblik over dine lånemuligheder.

Kommentarer lukket til Sådan får du billigt en flot og designvenlig bolig