Bolig

Opdater boligen med inspiration fra mønster trenden

Det skal ikke være en hemmelighed, at vi alle er ved at sprænges af ny energi og glæde, når forårssolen, fuglekvidderet og krokusserne allerede pipler frem overalt! Den friske følelse af et spritnyt år med nye glæder og udfordringer får virkelig både de små grå i gang og øjnene sulter nærmest efter nyt at se på!

 

Jeg har snuset lidt rundt omkring på diverse bolig blogs for at danne mig et overblik over de nyeste trends for 2019 – og der er netop helt fantastisk nyt for dig, der har “farvesultne” øjne!

 

Vi har også sidste år, særligt på modefronten, set mønster trend og de smukke paletter af bløde pasteller og frække pangfarver nærme sig, men i år vil den blive yderligere udtalt og brede sig videre end blot til tøjet og boligtekstiler som tæpper, puder og gardiner. Også større møbler som sofaer, lænestole og sofaborde vil du nu kunne finde i iøjnefaldende, men elegante kontrastfarver. I forhold til geometriske eller diverse etnisk inspirerede mønstre og designs, vil du også finde en trend inden for grafik og tapet til væggene, såvel som at flisekunsthåndværk til vægge og gulve hitter stort i indretningen af køkkenet.

I forhold til de modige og karakterfulde farver, som vi vil se i år, så er jeg lige blevet dybt forelsket i Elles boligblogs farvetips og kombinationer med møblementets mønstre og tekstiler!

 

I kraft af at et mønster findes i tusindvis af designs og farvekombinationer er hvert eneste møbel eller grafiske design også ladet med et stærk udtryk for en personlig smag. Du vil derfor virkelig kunne formgive dit hjem med et gennemtænkt valg af mønstre og dine yndlingsfarver og kontraster. Det er muligheden for at give dit hjem en helt unik karakter, som vil kunne gøre sig godt som et rent, langtidsholdbart og klassisk stilvalg i årene fremover.

Står du foran en større remake af din boligs helt centrale opholdsrum – stue, køkken eller soveværelse – vil det altså kunne betale sig, hvis du virkelig investerer lidt tid og penge i at finde netop de kombinationer af mønster, farve design og møbel, der giver dig sommerfugle i maven! Undersøg derfor hvordan du vil kunne tage et mindre lån, så du ikke skal gå med andenprioritetsløsninger. For finder du en sofa i det ønskede design, størrelse og form, er det super ærgerligt, hvis du må sige “bye-bye”, blot fordi den ikke fås i netop den farve og det mønster, som bare ville få stuen til at funkle af liv. I sådan en situation siger min erfaring mig, at man bare må gå hele vejen – køb sofaen, lad den ombetrække og få et drømmemøbel for livet!

Kommentarer lukket til Opdater boligen med inspiration fra mønster trenden