Bolig

Indret børneværelset med et tipi telt

(sponsoreret indhold)

Tipi telte er foruden at være flotte og dekorative på børneværelset, også noget de mindste sætter rigtig meget pris på. Der er ikke noget som, at kunne kravle ind i sit helt eget telt og forsvinde i en rigtig god leg, uden at blive forstyrret af de voksne. For med et tipitelt får dine børn deres helt egen sfære, som måde de og I vil få stor glæde af.

Vilac_tipi_brun_print1

Kilde: http://www.barnetsverden.dk/collections/tipi-telte

Hvorfor er et tipi telt en god idé?

Alle børn elsker huler og I har som forældre, garanteret skulle hjælpe til med at omdanne spisebordet til den helt perfekte hule, adskillige gange. Og selvom det er en sjov beskæftigelse både for børn og voksne, så skal hulen jo ødelægges igen, så snart maden kommer på bordet. Med et tipi telt får dine børn deres helt private hule, der ikke behøves at pilles ned igen og som de kan få mange timers leg til at gå med.

Telte i miniatureudgaver har været fremme længe, men tipi telte er først blevet populære inden for de sidste par år. De adskiller sig fra almindelige telte ved at have et anderledes design og form, der giver andre muligheder for børnene og deres leg.

Hvilke muligheder har jeg i forhold til design?

Der findes en lang række muligheder, når vi snakker tipi telte og der er derfor rig mulighed for at finde et telt som både jeres børn, men også I synes godt om. Mange af de almindelige telte er meget farvestrålende og fremstillet i plast lignende materiale, i forhold til holdbarheden. Heldigvis er der med tipi teltene tænkt lidt mere over designet og udgaver i afdæmpet farver i stilstærkt bomuldslærred, der passer meget bedre til den nordiske stil, er at finde flere steder. Om dine børn er til indianer – , prinsesser – eller måske soldater, ja så er det muligt at finde et tipi telt der lever op til deres ønsker og forventninger.

Update: Når det kommer til at vælge det helt rette legetøj, så vil vi henlede din opmærksom til shopping4kids.dk, hvor du finder den største oversigt over danske legetøjsbutikker. Så behøver du kun at gå ét sted hen for at finde dem alle – og herved de bedste priser.

Hvordan får jeg tipi teltet integreret i indretningen?

På grund af de flotte designs, er det ikke vanskeligt at få integreret et tipi telt, så det passer til resten af indretningen på børneværelset. Hvis pladsen skulle være trang er tipi telte ikke derved udelukket. For selvom de selvfølgelig fylder en smule, så tager de ikke nær så meget gulvplads, som et traditionelt telt, men fylder derimod lidt mere i højden i stedet for, hvilket for de fleste ikke bliver et problem.

Hvis en permanent gulvplads slet ikke er en mulighed, så er tipi teltene heldigvis designet til nemt at kunne klappes sammen og f.eks. gemmes væk bag en dør eller i et skab. Det er så nemt som at folde træpælene sammen og blot lade stoffet blive på, så det hurtigt er klar til leg igen dagen efter.
Kan et tipi telt bruges andre steder end på børneværelset?

Fordi tipi teltene netop er så nemme at folde sammen, når de ikke er i brug, gør også at de er utrolig praktiske at flytte rundt på og placerer andre steder i hjemmet eller måske sågar i haven, når vejret er til det. Alt efter hvilket design man vælger, kan der være forskel på, om der er en integreret bund med til teltet, men hvis dette ikke er tilfældet, kan man hurtigt slå et tæppe ud hvis det eksisterende underlag, ikke fungerer til leg.

Ved brug af et tipi telt udenfor i solen, skal man selvfølgelig være opmærksom på at farverne kan falme en smule efterhånden, da få af dem er designet til at kunne holde til udendørs brug. Derved ikke sagt at et tipitelt ikke er en genial ting, at tage med udenfor. Dine børn vil elske dig for det, da de derved har et sted at gå i skygge og lege uforstyrret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *