Blogging

Blog om det du brænder for

Det er aldrig for sent at starte sin helt egen blog, og uanset om du kun blogger for dig selv, eller om du får flere tusind følgere, så er der mange gode muligheder, for dig der gerne vil blogge. Men hvordan går du frem? Det kan du læse mere om her.

Find det perfekte tema

Først skal du selvfølgelig finde ud af, hvad du gerne vil blogge om. Vil du lave en personlig blog, eller vil du gerne blogge om nyheder online eller om din garderobe. Det er helt op til dig, og det er uendeligt, hvad man kan vælge at blogge om. Måske kan du gøre det lidt mere moderne, og også inkorporere et videoelement, hvor du vlogger og kan trække med dig følgere fra andre kanaler som YouTube til din blog. Det kan godt være en god ide at tænke i flere medier, og hvordan de taler sammen overordnet. Måske skal du også oprette en instagram-profil og en facebookside til din blog, så du kommer ud til så stort et publikum som overhovedet muligt.

Design er vigtigt

Vi er blevet mere designbevidste end nogensinde, og derfor er det utroligt vigtigt at man tænker i godt design, når man skal oprette sin blog. Der er nemlig noget som læserne lægger meget vægt på. Det er blandt andet takket være at vi konsumerer visuelle medier som Instagram og Pinterest i langt højere grad, end vi har gjort tidligere, og dermed så er design blevet en vigtigere faktor, end det var i bloggens barndom.

Det kan være en god ide at hyre en professionel designer til at lave din blog, men du kan også finde en masse gratis templates og ideer på nettet, der kan give dig et flot og sømløst design, der passer sammen med dit tema.

Blog fornuftigt

Det er selvfølgelig en god ide at sætte sig godt ind i normer og regler for god takt og tone online, når man skal starte sin egen blog. Man kan godt få en del opmærksomhed på at være lidt kontroversiel, men det er ikke nødvendigvis den bedste taktik, hvis du vil undgå backlash. Det kan være en god ide at sætte sig ind i indhold på sider netfornuft.dk for at dit indhold følger fornuftens regler og normer så nøje som overhovedet muligt, når du skal starte din helt egen blog online.

Interesser kan være brede

Der er ingen grund til at låse sig, når du er kommet i gang med at blogge. Selv om det godt kan betale sig at være lidt konsekvent, når man blogger, så kan man også en gang i mellem tage sin læsere med på en rejse, der ikke umiddelbart relaterer til det overordnede tema. Hvis du for eksempel vil tage til en Middelalderfestival i Horsens, så kan du sagtens vlogge eller blogge om det, uden at det behøver at gå på kompromis med dit indhold. På et tidspunkt så bliver fok også interesseret i personen bagved, dig og måske også dine andre interesser, og da kan du gøre dit tema lidt bredere og udvide.

Kommentarer lukket til Blog om det du brænder for