Alternativ indretning,  Indretningstips

Alternativ indretning med vintage sportsudstyr

De fleste vil mene at sportsudstyr kun hører hjemme i haven, men har du først oplevet kvaliteten af vintage sports- og træningsudstyr, så vil du formentlig se potentialet heri. Så snart vi snakker om patina, så ved vi, at dette kan være virkelig flot i indretningen – og nogle af de elementer som især får en række patina over tid er f.eks. læder og træ, hvilket størstedelen af de vintage sports- og træningsprodukter vi fremviser herunder, er lavet af.

For at give dig inspiration til lige netop dette, så har vi samlet en række billeder herunder, som især vil give dig interesse for at finde en vintage sportsudstyr og benytte det i indretningen.

1

2

3

4 5

Da der selvfølgelig er tale om vintage produkter, så er det selvfølgelig ikke noget som du kan finde i din lokale indretningsbutik. Du vil se dig nødsat til at besøge second han butikker, genbrug og loppemarkeder. Men som trenden begynder at vinde mere indpas hos danskerne, så vil udbuddet også stige, da folk begynder at finde dette frem fra gemmerne (prisen vil dog formentlig stige ligeså).

Et af de områder, som især allerede er blevet benyttet er gamle boksepuder, hvor der er tale om en meget stor læderoverflade med flot patina. Dette er en trend som har været fremherskende i en periode, dog uden at denne har nået sit maksimale endnu. Prøv f.eks. at se disse billeder fra Boksepude.dk, som fremviser hvor lækkert bokseudstyr kan være i indretningen.

 

gammel-boksepude-2